top of page

En god munhälsa tillhör alla.

Unioni 45 är en finsk tandvårdsklinik som är specialiserad på tandvård under narkos. Vår huvudklinik ligger i Helsingfors, medan vårt resande team har möjlighet att utföra anestesitandvården på en tandläkarklinik nära dig.

Patienter med tandläkarskräck

Cirka 5-10% av vuxna lider av tandläkarskräck. Tandläkarskräck leder vanligtvis till att patienter försummar sin munhälsa, vilket ökar risken för allvarliga komplikationer. Med hjälp av narkostandvård kan vi genomföra tandvården utan att patienten upplever rädsla eller att det skapar trauma för framtiden. I de flesta fall kan allt arbete som behövs göras vid ett och samma tillfälle.

Äldre & grupper med specialbehov

Narkostandvård är ett säkert sätt att genomföra omfattande behandlingar för äldre och grupper med specialbehov. Till exempel kan narkostandvård vara det enda alternativet för patienter som lider av demens. Andra patientgrupper som kan vara i behov av narkostandvård är: cancerpatienter, patienter som är allergiska mot lokalbedövning och patienter som lider av en stark kräkreflex.

Barn

Under vissa perioder av barndomen kan även mindre ingrepp bli överväldigade. Om det finns mycket att behandla är det vanligtvis tidsbristen som leder till ofullständig behandling. En bra tumregel är om ett barns tandvård kräver mer än fyra behandlingar, är narkostandvård den mest lämpliga behandlingsformen.

Mer omfattande behandlingar

Narkostandvård är ett utmärkt val när det krävs mer omfattande behandlingar. Större behandlingshelheter kan bli på hälft eftersom de kräver upprepade besök hos tandläkaren. Det är svårt att återvända till tandläkaren när de mest akuta problemen har åtgärdats. Narkostandvård möjliggör att större behandlingar genomförs vid ett och samma tillfälle.

Narkostandvård är en lösning som fungerar bra för patienter med tandläkarskräck, barn och äldre eller när det handlar om långa och tunga behandlingshelheter.

Narkostandvård är för alla.

Det bästa sättet att få en uppskattning av behandlingen är att boka en kostnadsfri bedömning. Att boka en kostnadsfri bedömning kräver inte att du köper några tjänster. 

God munhälsa är ett måste för välbefinnandet. Dålig munhälsa är en betydande riskfaktor för åderförkalkning, hjärtinfarkt och hjärtinfarkt. Tandinfektion påverkar också behandlingen av kroniska sjukdomar såsom artrit och diabetes.

Kostnadseffektiv behandling

När man jämför de totala kostnaderna för tandvård är det vanligtvis bra att uppmärksamma indirekta utgifter, såsom förlorad arbets- och fritid, återkommande transportkostnader samt den tid som behandling och resor tar. Inom narkostandvård kan även större behandlingar genomföras vid ett tillfälle.

Ta hand om dig nu, vänta inte!

Det är alltid billigare att vårda befintliga tänder än att slutligen behöva dyra protester. Till exempel kan tandreparationer som görs med tandkötts implantat kosta tiotusentals euro.

Långsiktiga fördelar

Karies är exempel på pågående och framåtskridande infektionsprocessen som kan behandlas mest effektivt med narkostandvård. När alla håligheter åtgärdas samtidigt minskar bakterie nivåerna i munnen avsevärt.

Narkostandvård är en kostnadseffektiv behandlingsform och en bra investering i välbefinnandet när rädslan står i vägen.

Vad kostar tandvård under narkos?

Det bästa sättet för att få ett exakt kostnadsförslag är att boka en kostnadsfri bedömning. Att boka en kostnadsfri bedömning kräver inte att du köper några tjänster.

Narkosbehandlingen samt inbreppet tar minst 2 timmar. Inom denna tid kan 3-4 tänder lappas eller tas bort. Narkosbehandlingen kostar 100€ per 15 min. Lappning 84-178€ per tand. Borttagning 94-384€ per tand. Tandröntgen kostar ca. 28-105€

Tillgängligt i hela Finland.

Vårt omfattande partnernätverk gör att du kan få bästa behandlingen nära dig.

Unioni 45 ligger i Helsingfors, men vårt resande team är alltid redo att ge sig ut på vägarna.

Kolla kartan för den stad som ligger närmast dig och boka en kostnadsfri bedömning!

 

Vi är med dig på nolltid!

Pionjärer inom narkostandvård.

Unioni 45 är Finlands första tandläkarklinik som fokuserar på narkostandvård. Vårt uppdrag är att fördriva rädsla från vägen till god munhälsa.

Formulär för kostnadsfri bedömning

Fyll i uppgifterna nedan för att få en kostnadsfri bedömning. Du kan också ringa oss på 040 557 2515 eller skicka e-post till info@unioni45.fi.

Att fylla i formuläret och få en kostnadsfri bedömning kräver inte att du köper några tjänster.


tack, vi kommer att kontakta dig inom 3 arbetsdagar.

3.Nuvarane Situation:

Välj en stad där du vill bli behandlad:

När skulle det vara lämpligt för dig att påbörja behandlingen?

Berätta om din situation. Ju mer exakt och detaljerad du är, desto lättare blir det för oss att ge dig en noggrann bedömning.

Har du tagit röntgenbilder på dina tänder under de senaste 12 månaderna?

Har du genomgått tandvårdsbehandling under narkos tidigare?

Senaste undersökning:

2.Vårdhistoria

1.Patientinformation

Har du fler frågor?

Har du en fråga om narkostandvård eller vill du veta mer om oss?

 

Tveka inte på att ringa oss på +358 500 404 064 eller skicka e-post till info@unioni45.fi. Vi hjälper gärna till och besvarar alla frågor!

Till startsidan

på svenska

ring oss (vardagar 7-16)

0500 404 064

bottom of page