top of page

Pelkopotilaiden hammashoitoa jo vuodesta 1998

Unioni45 on pelkopotilaiden hoitoon erikoistunut hammassairaala Helsingin Kruununhaassa.

 

 Nukutushammashoito on hyvä vaihtoehto pelkopotilaalle tai kun potilaalla on paljon hoidettavaa. Tarjoamme nukutushammashoidosta kiinnostuneille potilaille maksuttoman hoitoarvion sairaalassamme Helsingissä.

Pelko pois hammashoidosta

Nukutushammas-hoidossa ei tarvitse pelätä

Varaa maksuton hoitoarvio ja saat ammattilaisen arvion tarvittavasta hoidosta sekä hoidon hinnasta.

Unioni45 on kotimainen nukutushammashoidon pioneeri missionaan kadottaa pelko hammashoidosta. Turhan moni jättää hammashuollon ja suun terveyden toissijaiseksi pelon sanelemana.

Pelkopotilaat

Hammaslääkäripelko on pelkotila josta kärsii n. 5-10% aikuisväestöstä. Hammaslääkäripelko aiheuttaa usein suun terveyden laiminlyöntiä, joka aiheuttaa vakavia terveysriskejä. Nukutuksessa potilaan ei tarvitse pelätä ollenkaan ja usein yksi käynti riittää laajojenkin projektien hoitoon.

Vanhukset & Erityisryhmät

Hammashoito nukutuksessa on turvallinen tapa toteuttaa hoitokokonaisuuksia mm. vanhuksille ja erityisryhmille. Esimerkiksi muistisairaiden kohdalla nukutushammashoito voi olla ainoa hoitovaihtoehto. Lisäksi esim. syöpäpotilaat, puudutusaineille allergiset tai erityisen herkästä oksetusrefleksistä kärsivät potilaat hyötyvät nukutushammashoidosta.

Lapset

Tietyissä kasvun ja kehityksen vaiheissa pienetkin operaatiot voivat olla ylivoimaisia. Jos hoidettavana on paljon, niin pelkkä vaadittava aika johtaa usein siihen että hoitoa ei saada suoritettua loppuun. Hyvä nyrkkisääntö onkin, että jos lapsen hammashoito vaatii yli neljä hoitokertaa, niin nukutushammashoito on järkevin hoitomuoto.

Laajat hammashoidot

Nukutushammashoito on erinomainen ratkaisu kun hoidettavaa on paljon. Perushammashoidossa laajat hoitokokonaisuudet jäävät usein kesken, sillä kun akuuteimmat ongelmat on hoidettu, on hammaslääkäriin usein vaikea hakeutua uudestaan. Hammaslääkäri nukutus mahdollistaa laajojen projektien tekemisen kerralla.

Nukutushammashoito on vaivaton ratkaisu joka sopii erityisesti pelkopotilaille, lapsille ja vanhuksille tai kun halutaan hoitaa paljon kerralla.

Nukutushammashoito soveltuu jokaiselle

Parhaan arvion vaadittavan hoidon laajuudesta saat varaamalla maksuttoman hoitoarvion. Hoitoarvion varaaminen ei sido sinua hoitoon.

Terve suu on keskeinen hyvinvoinnin edelletys. Huono suunterveys on myös yksi riskitekijä mm. valtimokovettumataudin sekä sydän- ja aivoinfarktin taustalla. Lisäksi hampaiston infektiot huonontavat monen kroonisen sairauden, kuten reuman ja diabeteksen hoitotasapainoa.

Kustannustehokasta hoitoa

Kokonaiskustannuksia huomioidessa on hyvä kiinnittää huomiota epäsuoriin kuluihin, kuten menetetty työ- ja vapaa-aika, toistuvat matkakustannukset, sekä matkojen ja hoitojen viemä aika. Nukutushammashoidossa laajatkin projektit on mahdollista toteuttaa jo yhdellä kerralla.

Hoida nyt, älä huomenna

Suun olemassa olevaa hampaistoa on aina halvempi hoitaa kuin päätyä kalliisiin proteeseihin. Esimerkiksi keinojuurilla toteutut hampaiden korjaukset maksavat kymmeniä tuhansia euroja.

Pitkäaikaista hyötyä

Esimerkiksi hampaiden reikiintyminen on jatkuvasti etenevä infektioprosessi, joka pystytään pysäyttämään tehokkaimmin nukutushammashoidossa. Kun kaikki reiät paikataan kerralla, suun bakteeritaso laskee merkittävästi. Näin kertahoito tarjoaa parhaan pitkäaikaisen hyödyn.

Ei yllätys- tai piilokuluja

Maksat vain sovitun hinnan - hintaan ei lisätä poliklinikka- tai toimistomaksuja eikä muutakaan vastaavaa.

Hammashoito nukutuksessa on kustannustehokas ratkaisu kun hoidettavaa on paljon ja elintärkeä sijoitus terveyteen kun pelko on esteenä suun terveyden hoidolle.  

Mitä nukutushammashoito maksaa?

Tarkan hinta-arvion saat varaamalla maksuttoman hoitoarvion. Hoitoarvion varaaminen ei sido sinua hoitoon.

Nukutuksen minimikorvaus on 2 tuntia, eli kustannus nukutuksesta on 800€. Tässä ajassa pystytään hoitamaan 3-4 hampaan paikkaus (84-178€)/paikka)/poisto (94€-384€/poisto). Röntgen kuvat kustantavat 28-105€. Tarkat hinnat löydät hinnastostammme.

Miten voimme auttaa?

Tutustu hoitoosi riskittä. Varaamalla maksuttoman hoitoarvion, saat selkeän kuvan hoidon tarpeesta sekä hinnasta.

Löydä nukutushammashoitoa

läheltä sinua

Kattava yhteistyöverkostomme mahdollistaa nukutushammashoitojen toteuttamisen ympäri Suomen.

Oletko kiinnostunut nukutushammashoidosta mutta Helsingin sairaalamme on liian kaukana?

Klikkaa alapuolelta “löydä hoitopolkusi” ja autamme sinut nukutushammashoitoon sinua lähimmälle yhteistyöklinikallemme.

Pelko pois hammashoidosta

Nukutushammashoidossa ei tarvitse pelätä

Varaa maksuton hoitoarvio ja saat ammattilaisen arvion tarvittavasta hoidosta sekä hoidon hinnasta.

Unioni 45 on kotimainen nukutushammashoidon pioneeri missionaan kadottaa pelko hammashoidosta. Turhan moni jättää hammashuollon ja suun terveyden toissijaiseksi pelon sanelemana.

bottom of page