top of page

Yleishammashoito

Yleis-hammashoito

Hammastarkastus

Hammaslääkärin suorittama suun perustutkimus jossa tutkitaan suun pehmytkudokset, limakalvot, hampaat ja ikenet. Suun sisältä rekisteröidään purenta ja tutkitaan hampaat. Myös plakin sijainti ja määrä, sekä hammaskivi, mahdolliset tulehdukset ja ikenien vetäytymät rekisteröidään. Perustutkimus kestää n. 30 min. Tarvittaessa otetaan röntgenkuvat hinnaston mukaisesti.

 

Lue lisää | Varaa aika

69€/krt

Röntgen

Röntgenkuvista nähdään hampaiden juurten kärjet, karies ja paikkojen alle. Tämän lisäksi kuvista selviää leukaluiden ja leukanivelien rakenteiden tila. Röntgenkuvilla saadaan selvitettyä myös hampaiden tukikudosten kunto.

28€-105€

Hampaan poisto

Toimenpidealue puudutetaan ja poistettava hammas poistetaan kudoksia säästäen. Tarvittaessa haavaan asetetaan itsestään sulavat ompeleet. Toimenpide kestää n. 20-30 minuuttia. Hinta määräytyy vaadittavan ajan sekä poiston vaikeuden mukaan.

94€-384€/hammas

Paikkaus

Hampaan karioitunut osa poistetaan poraamallla ja hampaan alkuperäinen muoto ennallistetaan paikkaamalla hammas valitulla paikkamateriaalilla. Lopuksi rekisteröidään purenta ja paikka hiotaan purentaan sopivaksi. Hinta määräytyy sen mukaan kuinka monelle hampaan pinnalle paikka ulottuu.

84€-178€/paikka

Laadukasta ja asiantuntevaa hammashoitoa

Unioni45 tarjoaa laadukasta hammashoitoa kaikenikäisille sekä nukutuksessa, että ilman. Jos olet kiinnostunut nukutushammashoidosta, niin paras reitti hoitoon on maksuton hoitoarvio. Nettiajanvarauksesta voit varata aikoja suoraan tavanomaisen hammashoidon palveluille.

Emme lisää hoitojen hintoihin lisäkuluja, kuten poliklinikka- tai käsittelymaksuja.

*Hinta Kelakorvauksen jälkeen 39€!

Suuhygienistin palvelut

Hammaskiven poisto

Hammaskiven poistossa suuhygienisti poistaa potilaan hammaskiven. Hoitoon vaadittu aika määräytyy hammaskiven määrän sekä hoidon vaativuuden mukaan. Hammaskiven poisto (30-45min) ja kevyt CLICK! valkaisu tarjoushintaan 200€!

Varaa aika

89€/alle 30min

140€/30-45min

169€/45-60min

Soodapuhdistus

Jauheen, veden- ja ilmanpaineen avulla hampaat suihkutetaan puhtaaksi plakista ja bakteereista. Hampaista tulee kiiltävät, miellyttävän liukkaat, hohtavat ja puhtaan tuntuiset.

64€/hoito

Kevyt valkaisuhoito CLICK!

BlancOne® CLICK! on hellävarainen ja nopea hampaiden kevytvalkaisu, joka kirkastaa hymysi vain kymmenessä minuutissa. Se on ihanteellinen vaihtoehto, kun haluat edullisen ja kivuttoman hampaiden kirkastuksen esimerkiksi ennen juhlia tai tärkeää tapahtumaa. Hammaskiven poisto (30-45min) ja kevyt CLICK! valkaisu tarjoushintaan 200€!

Lue lisää | Varaa aika

99€/hoito

Valkaisuhoito TOUCH

BlancOne® TOUCH on tehokas, mutta hellävarainen hampaidenvalkaisu, joka tarjoaa syvemmän ja kestävämmän lopputuloksen verrattuna kevytvalkaisuun.

Lue lisää | Varaa aika

199€/hoito

Teho-valkaisuhoito ULTRA+

BlancOne® ULTRA+ on lääketieteellinen hampaidenvalkaisu, joka soveltuu erityisesti voimakkaasti värjäytyneille tai luonnostaan tummille hampaille, kun tavoitteena on kirkas ja pitkäkestoinen valkaisutulos.

Lue lisää | Varaa aika

320€/hoito

Suukirurgia

Hampaan poistoleikkaus

Hampaan poistoleikkauksessa toimepidealue puudutetaan ja avataan suun limakalvoa. Tarvittaessa poistetaan hammasta ympäröivää luuta. Hampaan poiston jälkeen haava suljetaan itsestään sulavilla ompeleilla. Hinta määräytyy toimenpiteen vaativuuden mukaan.

294€-384€/hammas

Hinnaston hinnat ovat ilman kelakorvausta. 

Nukutushammashoito

Nukutus-hammashoito

Maksuton hoitoarvio

Käynnillä tutkitaan hampaisto, luodaan suunnitelma nukutushammashoidolle ja annetaan nukutushammashoidon hinta-arvio. Tarvittaessa otetaan röntgenkuvat hinnaston mukaisesti.

Varaa aika

0€

Nukutus

Nukutuksessa koko suu hoidetaan kerralla kuntoon. Hoitojen hinnat määräytyvät hinnaston mukaan. Nukutuksen minimiaika on 2 tuntia, laskutus siitä on 800€. Tässä ajassa pystytään hoitamaan esimerkiksi 3-4 hampaan paikkaus ja poisto. Nukutuksen hintaan sisältyy kaikki kustannukset kuten lääkkeet sekä heräämöseuranta.

Lue lisää

100€/15min (min. 2h)

bottom of page