top of page

Ajanvaraus ark. 7-16

Perushammashoito

Perus-hammashoito

Perustutkimus

Suun perustutkimuksessa tutkitaan suun pehmytkudokset, limakalvot, hampaat ja ikenet. Suun sisältä rekisteröidään purenta ja tutkitaan hampaat. Myös plakin sijainti ja määrä, sekä hammaskivi, mahdolliset tulehdukset ja ikenien vetäytymät rekisteröidään. Perustutkimus kestää n. 30 min.

65€/krt

Röntgen

Röntgenkuvista nähdään hampaiden juurten kärjet sekä paikkojen alle. Tämän lisäksi kuvista selviää leukaluiden ja leukanivelien rakenteiden tila. Röntgenkuvilla saadaan selvitettyä myös hampaiden tukikudosten ja kiinnitysten kunto.

50€-100€

Hammaskiven poisto

Hammaskiven poistossa suuhygienisti poistaa potilaan hammaskiven. Hoitoon vaadittu aika määräytyy plakin määrän sekä hoidon vaativuuden mukaan. 

75€/20min

110€/30min

150€/45min

Viisauden-hampaan poisto

Toimenpidealue puudutetaan ja poistettava hammas poistetaan kudoksia säästäen. Tarvittaessa haavaan asetetaan itsestään sulavat ompeleet. Toimenpide kestää n. 20-30 minuuttia. Hinta määräytyy vaadittavan ajan sekä poiston vaikeuden mukaan.

150€-250€/hammas

Paikkaus

Hampaan karioitunut osa poistetaan poraamallla ja hampaan alkuperäinen muoto ennallistetaan paikkaamalla hammas valitulla paikkamateriaalilla. Lopuksi rekisteröidään purenta ja paikka hiotaan purentaan sopivaksi. Hinta määräytyy sen mukaan kuinka monelle hampaan pinnalle paikka ulottuu.

60€-160€/paikka

Laadukasta hammashoitoa

Tarjoamme laadukasta hammashoitoa kaikenikäiselle, sekä nukutuksessa että ilman sitä. Parhaan arvion vaadittavasta hoidosta ja hoidon hinnasta saat varaamalla maksuttoman hoitoarvion.

Emme lisää hoitojen hintoihin lisäkuluja, kuten poliklinikka- tai käsittelymaksuja.

Esteettinen hammashoito

Kevyt valkaisuhoito

Kevyt hampaiden valkaisu on sopiva valinta kun hampaat on valkaistu ennen. Hoidon hinta määräytyy hoidon tehon mukaan. Hintaan sisältyy hampaiden värikartoitus.

95€-180€/hoito

Tehovalkaisuhoito

Tehovalkaisu on optimaalinen valinta kun hampaita valkaistaan ensimmäiseen kertaan. Tehovalkaisussa suuhygienisti puhdistaa hampaat sekä suojaa ikenet hoitoa varten. Hintaan sisältyy hampaiden värikartoitus.

420€/hoito

Suun kirurgia

Hampaan poistoleikkaus

Hampaan poistoleikkauksessa toimepidealue puudutetaan ja avataan suun limakalvoa. Tarvittaessa porataan ympäröivää luuta. Hampaan poiston jälkeen haava suljetaan itsestään sulavilla ompeleilla.

400€/hammas

Nukutushammashoito

Nukutus-hammashoito

Nukutus

Nukutuksessa koko suu hoidetaan kuntoon. Hoitojen hinnat määräytyvät hinnaston mukaan. Nukutuksen minimikorvaus on 2 tuntia, eli minimi kustannus nukutuksesta on 1000€. Tässä ajassa pystytään hoitamaan 3-4 hampaan paikkaus ja poisto. Nukutuksen hintaan sisältyy lääkkeet sekä heräämöaika. Parhaan arvion hoidon laajuudelle ja hinnalle saat varaamalla maksuttoman hoitoarvion.

125€/15min (min. 2h)

bottom of page