top of page

Hampaiden valkaisu - Helsinki

Kirkasta hymysi Unioni 45:llä, BlancOne® hampaiden valkaisumenetelmillä.

Emme lisää hoitojen hintoihin lisäkuluja, kuten toimisto tai poliklinikkamaksuja.

*Suuhygienistin suorittama hammaskiven poisto 30-45min

Kevytvalkaisuhoito CLICK! 99€

BlancOne® CLICK on hellävarainen ja nopea hampaiden kevytvalkaisu, joka kirkastaa hymysi vain kymmenessä minuutissa. Se on ihanteellinen vaihtoehto, kun haluat edullisen ja kivuttoman hampaiden kirkastuksen esimerkiksi ennen juhlia tai tärkeää tapahtumaa.

Valokemialliseen aktivointiin perustuva CLICK-kevytvalkaisu käyttää matalaa, 16 %:n karbamidiperoksidipitoisuutta. CLICK-valkaisussa valkaisuainetta aktivoidaan Arcus-valoaktivointilampulla kymmenen minuutin ajan hoidon aikana. Matalan peroksidipitoisuuden ja nopeutensa ansiosta käsittely ei aiheuta hampaiden herkistymistä tai vihlontaa, ja se sopii erityisen hyvin herkille hampaille.

CLICK toimii erinomaisesti myös aiemmin valkaistun hampaiston ylläpitohoitona. CLICK voidaan yhdistää hampaiden puhdistukseen, hammaskiven poistoon tai muihin vastaanottokäynteihin, ja tarvittaessa sitä voidaan toistaa jopa neljä kertaa vuodessa.

Valkaisuhoito TOUCH 199€

BlancOne® TOUCH on tehokas, mutta hellävarainen hampaidenvalkaisu, joka tarjoaa syvemmän ja kestävämmän lopputuloksen verrattuna kevytvalkaisuun.

Valokemialliseen aktivointiin perustuva TOUCH käyttää matalaa, 16 %:n karbamidiperoksidipitoisuutta. Matalan peroksidipitoisuuden ja nopeutensa ansiosta käsittely ei aiheuta hampaiden herkistymistä tai vihlontaa, mikä tekee siitä sopivan herkille hampaille. TOUCH -käsittelyssä valkaisuainetta aktivoidaan Arcus-valoaktivointilampulla hoidon aikana 3–4 kertaa 8–10 minuutin ajan.

TOUCH -valkaisun voi toistaa 1–2 kertaa vuodessa ja sen voi yhdistää BlancOne® HOME -kotivalkaisutuotteisiin entistä tehokkaampien ja kestävämpien tulosten saavuttamiseksi.

Tehovalkaisuhoito ULTRA+ 320€

BlancOne® ULTRA+ on lääketieteellinen hampaidenvalkaisu, joka soveltuu erityisesti voimakkaasti värjäytyneille tai luonnostaan tummille hampaille, kun tavoitteena on kirkas ja pitkäkestoinen valkaisutulos.

Valokemialliseen aktivointiin perustuva ULTRA+ käyttää 35 %:n vetyperoksidipitoisuutta, minkä vuoksi ikenet ja pehmytkudokset suojataan huolellisesti valkaisun ajaksi. ULTRA+ valkaisussa valkaisuainetta aktivoidaan Arcus+-valoaktivointilampulla hoidon aikana 3–4 kertaa 8 minuutin ajan. ULTRA+ -valkaisu on lyhyen käsittelyajan ja valokemiallisessa reaktiossa syntyvän singlettihapen ansiosta hellävaraisempi verrattuna tavanomaisiin vastaanottovalkaisuihin. ULTRA+ valkaisun tuloksena saatu sävy on luonnollinen, kirkas ja vakaa.

 

ULTRA+ valkaisua ei yleensä tarvitse uusia, vaan useimmiten ylläpitovalkaisuksi riittää CLICK- tai TOUCH -valkaisu.

Hampaiden valkaisu on taidetta ja tiedettä yhdistävä prosessi, joka vaatii huippuluokan tekniikkaa ja ammattitaitoista hoitoa

Unioni45:ssä BlancOne®-valkaisuhoidot toteutetaan kokeneiden hammashygienistien ja hoitohenkilökunnan toimesta, jotka ovat erikoistuneet esteettiseen hammashoitoon. Huolellisesti suunniteltu hoitosessio takaa, että jokainen asiakas saa yksilöllistä ja laadukasta hoitoa, joka vastaa heidän tarpeitaan ja toiveitaan.

Hyödynnä yhteistarjous!

Tarjoamme suuhygienistin tekemän hammaskiven poiston (30-45min) ja CLICK! kevytvalkaisuhoidon yhteishintaan 200€!

 Varaa aika kirkkaaseen ja valkoiseen hymyyn alta. 

bottom of page