top of page

Hammaslääkäri Helsinki

Hammassairaala Helsingin ytimessä

Vastaanotto sijaitsee osoitteessa Unioninkatu 45K, 00170 Helsingin Kruununhaassa, Kaisaniemen puistoa vastapäätä.

 
Sisäänkäynti klinikalle on Unioninkatu 45 sisäpihan kautta. Ohita kullan väriset kilpikonna-ajoesteet ylämäkeen ja käänny talon kulmalta vasemmalle. Jos saavut Siltavuoren rannasta Teatterin kulmalta, nouse portaat ylös; vastaanoton sisäänkäynti on ainoa ovi porrasseinämällä.

Jos tarvitset esteetöntä sisäänkäyntiä saavu Unioninkatu 45 sisäpihalle ja soita numeroon 0500 404 064. Tulemme avaamaan B-porraskäytävän oven ja autamme teidät sisälle.

Raitiovaunuilla (pysäkki: Kaisaniemenpuisto), Metrolla (Yliopistonasema 550m kävely, Hakaniemen asema 450m kävely) tai Bussilla (Kaisaniemenpuiston pysäkki 340m kävely).

Omalla autolla tulevat: Parkkipaikkoja on satunnaisesti Siltavuorenrannassa ja muilla kadunvarsialueilla. Pysäköinti on maksullinen ja kuuluu kunnallisen pysäköinninvalvonnan piiriin. Varatkaa hyvin aikaa saapumiseen.

Hammaslääkäri Helsinki - Palvelut

Hammastarkastus: Hammaslääkärin suorittama suun perustutkimus jossa tutkitaan suun pehmytkudokset, limakalvot, hampaat ja ikenet. Suun sisältä rekisteröidään purenta ja tutkitaan hampaat. Myös plakin sijainti ja määrä, sekä hammaskivi, mahdolliset tulehdukset ja ikenien vetäytymät rekisteröidään. Perustutkimus kestää n. 30 min. Tarvittaessa otetaan röntgenkuvat hinnaston mukaisesti.

 

Varaa aika hammastarkastukseen


Nukutushammashoidon maksuton hoitoarvio: Käynnillä hammaslääkäri tutkii hampaiston ja potilaalle luodaan suunnitelma nukutushammashoidolle ja annetaan nukutushammashoidon hinta-arvio. Tarvittaessa otetaan röntgenkuvat hinnaston mukaisesti.

Varaa aika nukutushammashoidon maksuttomaan hoitoarvioon


Hampaan poisto: Hampaan poistossa hammaslääkäri puuduttaa toimenpidealueen ja poistettava hammas poistetaan kudoksia säästäen. Tarvittaessa haavaan asetetaan itsestään sulavat ompeleet. Toimenpide kestää n. 20-30 minuuttia. Hinta määräytyy vaadittavan ajan sekä poiston vaikeuden mukaan.

Tiedustele hampaan poistosta


Hampaan paikkaus: Hammaslääkäri poistaa hampaan karioituneen osan poraamallla ja hampaan alkuperäinen muoto ennallistetaan paikkaamalla hammas valitulla paikkamateriaalilla. Lopuksi rekisteröidään purenta ja paikka hiotaan purentaan sopivaksi. Hinta määräytyy sen mukaan kuinka monelle hampaan pinnalle paikka ulottuu.

Tiedustele hampaan paikkauksesta


Hampaan poistoleikkaus: Hampaan poistoleikkauksessa hammaslääkäri puuduttaa toimepidealueen ja avataa suun limakalvoa. Tarvittaessa poistetaan hammasta ympäröivää luuta. Hampaan poiston jälkeen haava suljetaan itsestään sulavilla ompeleilla. Hinta määräytyy toimenpiteen vaativuuden mukaan.

Tiedustele hampaan poistoleikkauksesta


Mikäli teillä on mitä tahansa hammaslääkärin palveluita koskevia kysymyksiä, meihin voi olla yhteydessä puhelimitse (0500 404 064, ark 7-16) tai sähköpostitse (info@unioni45.fi).

Unioni45 Hammaslääkäri Helsinki

A: Sisäänkäynti siltavuorenkadun kautta. Porras-askelmat ylös, ovi on oikealla. K-rappu.

B: Esteetön sisäänkäynti Unioninkadulta, siltavuorenpenkereen alun ajotunnelin kautta. B-rappu, soita numeroon 0500 404 064.

Unioni45 tarjoaa laadukkaita hammaslääkäripalveluita Helsingin Kruununhaassa. Pääset asiantuntevaan hoitoon vaivatta ja nopeasti silloin kun sinulle sopii. Tarjolla on paljon aikoja myös kiireettömään hammashoitoon. Unioni45:llä sinua palvelevat aina kokeneet ja ammattitaitoiset hammaslääkärit. Yleishammaslääkäreiden ja suuhygienistien lisäksi verkostoomme kuuluvat myös hammaslääkärit hammastieteen eri erikoisaloilta.

Ajanvaraukseen pääset siirtymään tästä.

Kokeneet ja luotettavat hammaslääkärit

Unioni45:llä sinua palvelevat kokeneet ja luotettat hammaslääkärit, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista hoitoa. Tiimimme koostuu alan ammattilaisista, joilla on laaja kokemus erilaisista hammaslääketieteellisistä tarpeista. Hammaslääkärimme tuo mukanaan vankan osaamisen ja sitoutumisen asiakkaidemme hyvinvointiin. Voit luottaa siihen, että saat parhaan mahdollisen hoidon käydessäsi Unioni45:n hammaslääkärin vastaanotolla.

Samira Ripatti, Hammaslääkäri

Samira Ripatti, Hammaslääkäri

Linda Saarni, Hammaslääkäri

Linda Saarni, Hammaslääkäri

bottom of page